Brandwachten van TSA bij mangat

Shutdown Safety

Shutdown Safety is uw partner voor een veilige en efficiënte shutdown. Samen met onze partnerbedrijven helpen wij u bij uw shutdown.

Gasmeting bij besloten ruimte

Onboarding & Training

Tijdens een shutdown moet personeel goed voorbereid zijn, zodat zij tijdens eventuele incidenten juist handelen. Extern gehuurd personeel bezit gewoonlijk de juiste certificatie, maar dit wil niet altijd zeggen dat deze mensen ook de juiste kennis en kunde voor een shutdown hebben.  

Om de veiligheid en kwaliteit van uw shutdown te waarborgen, test (onboarden) Shutdown Safety personeel zowel praktisch als theoretisch. Mocht het zo zijn dat personeel niet over de juiste kennis beschikt, dan bieden wij ook veiligheidstrainingen aan.

Brandwachten TSA bij mangat

Veiligheidsfunctionarissen en elektronisch veiligheidstoezicht

Een shutdown is een intensief proces waarbij binnen korte tijd veel risicovolle werkzaamheden plaatsvinden, waarbij veel externe mensen op de werkvloer aanwezig zijn. De juiste voorzorgsmaatregelen zijn van cruciaal belang.

Om de veiligheid te waarborgen levert Shutdown Safety veiligheidspersoneel dat meekijkt en meedenkt over de meest effectieve en efficiënte manier van veiligheidsorganisatie. Wij zijn de ogen en oren van uw veiligheidsorganisatie en helpen u om het veiligheidsbewustzijn steeds de prioriteit te geven.

Rescue Team van S2N voert redding op hoogte uit

ERT

Het Emergency Rescue Team gespecialiseerd in het redden uit besloten ruimtes en is speciaal opgeleid. Het team heeft de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Gasmeetapparaat

Veiligheidsproducten

Tijdens een turnaround kunnen er giftige gassen en dampen vrijkomen. Om de veiligheid van medewerkers te waarborgen, wordt gasdetectie ingezet om te kunnen meten in hoeverre gevaarlijke stoffen, gassen en dampen aanwezig zijn.

Daarnaast zijn veiligheidsproducten, blusmiddelen en AED’s belangrijk om tijdens een incident zo goed mogelijk te handelen. Shutdown Safety beschikt over deze apparatuur en kijken samen met u naar de best toepasbare producten.

Beveiligers bekijken camerabeelden

Beveiliging

Tijdens een shutdown zijn er veel externe mensen aanwezig op uw locatie. Het is lastig om toezicht te houden op deze mensen. Het is essentieel dat bedrijfsprocessen door kunnen gaan tijdens een shutdown. De juiste beveiliging zorgt dat ongeautoriseerde en ongenodigde gasten buiten uw terrein blijven en uw spullen beschermd zijn tegen diefstal.  

Shutdown Safety levert beveiligers die 24/7 voor u klaar staan om de veiligheid van uw mensen, spullen en locatie te waarborgen.

Twee brandweermensen met ademluchtbescherming

Brandweerdiensten

Shutdown Safety vult uw bedrijfsbrandweer of first responder organisatie aan bij capaciteitsproblemen.

Alle mogelijke functies binnen een repressieve (bedrijfs)brandweerorganisatie kunnen door ons worden ingevuld.

Shutdown Safety is uw partner voor een veilige en efficiënte shutdown

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op