Hoogwerker en training veilig hijsen

Onboarding & Training

Tijdens een shutdown moet personeel goed voorbereid zijn, zodat zij tijdens eventuele incidenten juist handelen. Extern gehuurd personeel bezit gewoonlijk de juiste certificatie, maar dit wil niet altijd zeggen dat deze mensen ook de juiste kennis en kunde voor een shutdown hebben.

Gasmeting bij besloten ruimte

Uw partner tijdens een shutdown

Tijdens het onboarden van personeel kunnen we de theoretische kennis toetsen, door middel van een digitale testomgeving. Per persoon zijn vakgebieden toegankelijk. Shutdown Safety voorziet u van een uitslag, waaruit een positief of negatief advies volgt. Met dit advies kunt u beslissen om bijvoorbeeld toegang te ontzeggen, of een persoon weigeren om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze persoon opnieuw te scholen door ons.

Daarnaast zijn praktische vaardigheidstoetsen in de verschillende vakgebieden mogelijk. Shutdown Safety zorgt ervoor dat de deelnemers van de juiste praktijkmiddelen gebruik kunnen maken.

Jonkman Opleidingen logo

Wij bieden deze dienst aan in samenwerking met onze partner Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen is de partner van Shutdown Safety voor het onboarden en trainen van personeel. Jonkman Opleidingen heeft een ruim aanbod aan veiligheidsopleidingen. Met de mobiele trainingsunits kunnen wij de opleidingen ook op uw locatie geven. De opleidingen worden verzorgd met gedreven instructeurs die over ruime praktijkervaring beschikken.

Met meer dan 70 instructeurs is Jonkman Opleidingen één van de grootste opleiders in de branche. We zijn in een groot aantal vakgebieden actief, uiterst flexibel en gespecialiseerd in standaardopleidingen en testen, zoals SOG of SIR als maatwerk. De trainingen worden ook op locatie gegeven en wij hebben trainingen in diverse talen beschikbaar. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de training die u voor uw personeel nodig heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op