Twee veiligheidstoezichthouders lopen door Rotterdamse haven

Jouw toekomst

Binnen The Safety Network bouwen we samen aan een toekomst waarin kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. Op deze manier maken we samen de wereld veiliger. Daarnaast bouw je binnen The Safety Network ook aan jóuw toekomst. We bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ontdek hieronder of werken binnen The Safety Network bij jou past!  

Veiligheidstoezichthouder in Rotterdamse haven

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

In welk vakgebied je ook aan de slag wilt: bij alle bedrijven binnen The Safety Network is volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om opleidingsmogelijkheden of het doorgroeien naar een andere functie. We kijken echt naar je kwaliteiten en naar welke werkzaamheden bij jou passen. Heb je specifieke ambities? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om dit te realiseren. 

Samenwerken binnen The Safety Network

The Safety Network bestaat uit meerdere gespecialiseerde bedrijven in de (brand)veiligheid en arbozorg. Ruim 500 medewerkers werken verspreid over elf vestigingen in Nederland, België en Duitsland. We werken allemaal aan dezelfde missie: de wereld veiliger maken. Met onze integrale veiligheidsaanpak werken we intensief samen. Als medewerker werk je dan ook nauw samen met collega’s van andere bedrijven binnen The Safety Network. Je bouwt hiermee een breed netwerk op en maakt gebruik van de kennis en ervaring van anderen. Een win-win situatie: je kunt iets voor elkaar betekenen én je eigen kennis continu blijven verbreden.

Medewerkers van The Safety Network ontmoeten elkaar tijdens medewerkers evenement

Elkaar ontmoeten

Naast de waardevolle samenwerking met collega’s binnen The Safety Network vinden we het ook belangrijk om elkaar informeel te blijven ontmoeten. Naast de toffe activiteiten van de personeelsvereniging en teamuitjes organiseren we daarom ook jaarlijks een zomer én winter kick-off. In een informele setting zoeken we elkaar op onder het genot van een hapje en een drankje. Een leuke manier om elkaar steeds beter te leren kennen!   

Jouw toekomst

Welke rol je binnen The Safety Network ook vervult, of voor welk bedrijf je ook werkt, jij bent onderdeel van onze integrale veiligheidsaanpak. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten, kennis en persoonlijkheid in. Hierbij zijn kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers. We zijn ambitieus en hebben grote verwachtingen voor de toekomst. We hebben jou nodig om deze plannen waar te maken! 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Bekijk dan de interviews op met jouw potentiële collega's en ontdek of werken binnen The Safety Network bij jou past!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op