MVO

Naast veiligheid hechten we ook een enorme waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontdek wat we voor de maatschappij betekenen.

Onze MVO visie

Wij vinden dat maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel is van professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Deze gedachtegang komt voort uit de DNA van ons bedrijf. The Safety Network is een bedrijf dat midden in de maatschappij staat en zich elke dag inzet om de wereld veiliger te maken. En dat doen we vanuit passie.

Maar de wereld veiliger en beter maken kunnen we niet alleen. Daarom ondersteunt The Safety Network ook lokale en landelijke initiatieven die bijdrage aan een veiligere en betere wereld.

Partnerschap Rotterdam Topsport

The Safety Network hecht grote waarde aan gezond leven. Sporten en bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Het stimuleren en ondersteunen van sport is voor ons de belangrijkste reden geweest om partner te worden van Rotterdam Topsport. Daarnaast geeft het partnerschap ons de kans om gedurende het jaar, samen met onze relaties, diverse mooie en bijzondere sportevenementen te bezoeken.

Zonnepanelen voor de panden van The Safety Network in Rotterdam

Wij vinden verduurzamen en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom zijn op de panden van The Safety Network aan de Driemanssteeweg in Rotterdam zonnepanalen geplaatst zodat wij zelf onze stroom op kunnen wekken.  

Op het dak van het pand van S2N liggen 224 zonnepanelen. Dit is ruim voldoende om de panden van S2N, Inprevo, TSA Safety Services, All Prevent én The Safety Network van stroom te voorzien.

Sponsoring Zeeuws maritiem muZEEum

The Safety Network is een organisatie met een oorsprong in Zeeland. Wij vinden het belangrijk om de lokale cultuur te ondersteunen. Sinds kort zijn wij daarom partner van het Zeeuws maritiem muZEEum.

Tot juni 2023 is het muZEEum gesloten voor een herinrichting en daarom hebben wij tijdelijk een museumstuk in ons kantoor in Goes staan. In de vitrine bij onze entree kunnen bezoekers vondsten uit het VOC-schip Rooswijk bewonderen.

Donatie computermuizen

Eerder al doneerde The Safety Network, samen met haar IT partner Total Control, een groot aantal gebruikte laptops aan Allemaal Digitaal. Aan de oproep voor computermuizen met draad gaf The Safety Network ook graag gehoor. Samen met Total Control zijn 50 computermuizen gedoneerd.

Allemaal Digitaal zamelt laptops uit het bedrijfsleven in zodat zoveel mogelijk Nederlanders digitaal mee kunnen doen.

World Cleanup Day

Op 17 september 2022 hebben medewerkers van The Safety Network meegedaan aan de World Cleanup Day campagne #NotInOurBackYard. Samen hebben zij de omgeving van onze panden in Goes en Rotterdam opgeschoond.

Daarnaast is er een bedrag van € 2.500,- gedoneerd aan dit mooie doel.

Nederlandse Brandwonden Stichting

Als The Safety Network steunen we zowel in 2019 als in 2020 de Nederlandse Brandwonden Stichting. In de Nederlandse Brandwondenstichting hebben wij een partner gevonden die een vorm van veiligheid afdekt, wat wij niet kunnen. Waar wij als totaaldienstverlener alles doen op het gebied van veiligheidsadvies en -beleid, het voorkomen van incidenten en de bestrijding hiervan, ondersteunt de Nederlandse Brandwonden Stichting ook slachtoffers na een incident.

We steunen de stichting met een geldbedrag, om de Nederlandse Brandwonden Stichting financieel te steunen in de strijd tegen littekens. Daarnaast werd er op onze Veiligheidsdag een presentatie gegeven door de Brandwonden Stichting.

Make-a-Wish

We hebben ons ook ingezet voor Make-a-Wish. We zijn wensvervuller geweest en we hebben ons ingezet om een wens van een ziek kind uit te laten komen. We hebben ons netwerk ingezet en een hele leuke dag voor hem georganiseerd. Na een dag brainstormen, bellen, plannen en samenwerken is de liefste wens voor Noud georganiseerd. Zijn wens is onder andere om in verschillende dure auto’s mee te rijden. Daarnaast hebben we € 6.101,85 opgehaald.

Net4kids

Daarnaast steunen we Net4kids. Net4kids helpt kinderen aan betere kansen, door bedrijven met effectieve kinderhulpprojecten te verbinden. Net4kids helpt kinderen aan een onderdak, bouwt aan communities en laat kinderen naar school gaan.

Roparun Team 112

S2N steunt Team 112 van de Roparun. De Roparun is een bekende estafetteloop waarbij jaarlijks een groot geldbedrag wordt opgehaald. De missie van Roparun luidt: ‘’Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De donaties worden toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan dit motto.

Team 112, dat voornamelijk uit medewerkers vanuit de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond bestaat, doet al meer dan vijf jaar mee met de Roparun en heeft de afgelopen jaren mooie donaties mogen ophalen. Dankzij toegewijde sponsors, enthousiaste teamleden en leuke evenementen dragen we jaarlijks ons steentje bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.

Sophia Kinderziekenhuis

Esmée Mijnders, dochter van een van onze partners, heeft een maand doorgebracht in het Sophia Kinderziekenhuis. Na een lang herstel gaat het gelukkig weer goed met haar.

Samen met haar sportmaatje Diederik en fysiotherapeute kwamen ze op het idee om een roeimarathon te organiseren voor het Sophia Kinderziekenhuis. Op 23 juli hebben zij 42.195 meter in estafettevorm op de roeimachine afgelegd. Een cheque zal overhandigd worden aan dokter de Jong, neurochirurg bij Erasmus/Sophia. Hij en zijn team ondersteunen haar altijd, zodat ze na een operatie weer richting huis kan.

Wij steunen graag patiënten die het niet altijd even makkelijk hebben. Daarom hebben we €2.500 gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis. Ook bijdragen? Klik hier.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op