Brandweermannen voor tankauto

Onze partners

In The Safety Network werken gespecialiseerde bedrijven samen op het gebied van (brand) veiligheid en arbozorg. Met meerdere vestigingen in Nederland, België en Duitsland vullen de bedrijven elkaar aan, waardoor er een integrale veiligheidsaanpak tot stand komt.

Logo S2n fire & rescue

24/7 paraat voor een situatie waar elke seconde telt!

S2N Fire & Rescue staat 24/7 klaar om de veiligheid van mensen te waarborgen en om waardevolle dingen te behouden. Incidenten moeten altijd voorkomen worden. Mochten deze zich toch voordoen, dan zorgt S2N ervoor dat er een gespecialiseerd team klaarstaat om het incident zo effectief mogelijk te bestrijden.

Logo TSA Safety Services

Uw partner voor veiligheidstoezicht

Het bewaken van de veiligheid bij risicovolle werkzaamheden is een uitdagende taak. TSA Safety Services levert al meer dan 25 jaar veiligheidsfunctionarissen, die op een kwalitatief en hoogwaardige wijze zorgen voor de veiligheid. Dankzij een hoge mate van kennis, kwaliteit en flexibiliteit, voorzien zij in de wensen en behoeften van de klant.

Logo Apply Opleidingen en Advies

Veiligheidsgerelateerde opleidingen, cursussen, trainingen en advies

Veiligheid is een uniek vak. Apply Opleidingen en Advies staat in de vakgebieden veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit garant voor het juiste veiligheidsadvies. Zo biedt Apply niet alleen maar veiligheidskundige opleidingen, maar adviseert het werkgevers ook over veiligheidsvraagstukken en verzorgt het meerdere cursussen en trainingen op het gebied van (arbeids)veiligheid.

Logo Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen maakt werken veilig!

Met de logistieke- en veiligheidsopleidingen en cursussen van Jonkman Opleidingen zijn medewerkers in staat om veiliger te werken. Jonkman Opleidingen is een volledig gecertificeerd opleidingscentrum, met een breed pakket aan opleidingen.

Logo Inprevo

Veiligheidsoplossingen

Inprevo is brandveiligheidsspecialist en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Inprevo brengt veiligheidsrisico’s van organisaties in kaart en kijkt of deze voldoen aan wet- en regelgeving en geeft advies (bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch (BIO), verzorgt veiligheidstrainingen (BHV en EHBO) en levert en onderhoudt veiligheidsmiddelen.

Logo Alert

Focus op veiligheid

Het team van ongeveer 40 collega’s bestaat uit adequaat geschoolde en ervaren veiligheidskundigen, brandwachten en mangatwachten. Voor inzet bij calamiteiten staat er een rescueteam paraat. Deze professionals zijn gespecialiseerd in het redden van mensen uit besloten ruimten en van grote hoogtes. Alert vertegenwoordigd The Safety Network met al onze diensten in het hoge Noorden.

Logo All Prevent

Veiligheid is een hoofdzaak, voor ieder bedrijf. In All Prevent heeft u een partner die de verantwoordelijkheid voor de veiligheid met u deelt. All Prevent hecht veel waarde aan de eigen verantwoordelijkheid van hun mensen. Of het trainers, veiligheidskundigen of adviseurs zijn, het zijn in alle gevallen goed opgeleide mensen die zijn geselecteerd op inzet, betrokkenheid en wat zij 'veiligheidsintuïtie' noemen. U kunt bij hen terecht voor de detachering en advies van veiligheidskundigen.

Waar mogen we u mee helpen?

Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

The Safety Network werkt samen met de bedrijven van House of Security.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op