Charl van Oosten docent bij Apply Opleidingen en Advies

Over ons

The Safety Network bestaat uit verschillende gespecialiseerde bedrijven. Samen staan wij sterk en delen we onze expertise om Nederland veiliger te maken en het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Brandweermensen

The Safety Network maakt de wereld veiliger! 

Nederland veiliger maken, dat is waar The Safety Network zich dagelijks voor inzet. Met ruim 800 medewerkers in verschillende ondernemingen, werken we samen aan een veiligere wereld. Kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie zijn pijlers die ons motiveren om aan een betere toekomst te werken.

Dankzij de gebundelde krachten van de verschillende ondernemingen, bieden we een integrale veiligheidsaanpak. Zo bedienen we onze klanten in verschillende vakgebieden: onder andere veiligheidsfunctionarissen die toezicht houden bij risicovolle werkzaamheden, veiligheidsopleidingen, beleidsvorming en BHV-diensten.

Getallen van The Safety Network

De kracht van The Safety Network

Door de diversiteit van de ondernemingen binnen The Safety Network en door het intensief samenwerken en delen van kennis, kunnen we onze klanten continu bedienen met optimale veiligheidsoplossingen.

Wij zijn trots om bij te kunnen dragen aan de veiligheid van Nederland en de wereld. Op deze kaart drukken we deze bijdragen in cijfers uit.

Brandweermensen bij brand met brandweerauto

Competenties  

Kwaliteit The Safety Network bestaat uit 7 gecertificeerde bedrijven. De bedrijven zijn specialist in hun branche en leveren een hoge kwaliteit aan producten en diensten.

Kennis The Safety Network vergroot het kennisniveau van de medewerkers en daarmee het totaal aanbod van de gegroepeerde bedrijven.

Betrouwbaarheid De bedrijven van The Safety Network hanteren een eerlijke prijsstelling. Het zijn financieel gezonde bedrijven en kennen geen verborgen risico's voor hun klanten.

Innovatie De specialisten van de verschillende bedrijven vormen een vooruitstrevend innovatieplatform.

Logo Make a Wish

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast veiligheid hechten we ook een enorme waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. The Safety Network is een bedrijf dat midden in de maatschappij staat en zich elke dag inzet om de wereld veiliger te maken. En dat doen we vanuit passie. Ontdek wat we voor de maatschappij betekenen.

Bekijk onze partners

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dan maken we graag kennis met u!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op