Rescue Team van S2N voert redding op hoogte uit

Emergency Rescue Team (ERT)

Hoewel Shutdown Safety de kans op een incident zoveel mogelijk inperkt, blijft er een mogelijkheid dat er iets voorvalt tijdens een shutdown.

Rescue Team van S2N voert redding op hoogte uit met een tripod

Het Emergency Rescue Team van Shutdown Safety is gespecialiseerd in het redden van mensen uit besloten ruimtes.  

Zijn er risicovolle werkzaamheden tijdens een shutdown of stop, dan kunnen wij u assisteren. Wij zorgen dat er van tevoren een reddingsplan opgesteld wordt waarin zoveel mogelijk aspecten ten behoeve van de veiligheid en een eventuele redding in worden opgenomen.  

Ons team bestaat uit ‘Confined Space Rescue Operators’ en ‘Assistenten’ onder leiding van een ‘Confined Space Rescue Technician’. Het Emergency Rescue Team (ERT) heeft de beschikking over professioneel materieel om de werkzaamheden uit te voeren. Onze mensen zijn gediplomeerd en gecertificeerd, zoals u van ons gewend bent.

Logo S2N fire & rescue

Wij bieden deze dienst aan in samenwerking met onze partner S2N fire & rescue

S2N fire & rescue is dé partner van Shutdown Safety voor de inzet van ERT en beschikt over een team van meer dan 80 vaste brandweermensen en een grote flexibele schil. De mensen van S2N zijn allen gepassioneerd, vakbekwaam en gecertificeerd. En omdat S2N 24/7 bereikbaar is, kunnen onze mensen binnen twee uur op locatie inzetbaar zijn in geheel Nederland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op