Beveiligers bekijken beelden beveiligingscamera's op beeldscherm

Beveiliging

Shutdown Safety beveiligt uw personeel en waardevolle eigendommen tijdens een shutdown met goed opgeleide en deskundige beveiligers.

Beveiliger in de surveillance auto

Tijdens een shutdown zijn er veel externe mensen aanwezig op uw locatie. Het is lastig om toezicht te houden op deze mensen. Het is essentieel dat bedrijfsprocessen door kunnen gaan tijdens een shutdown. De juiste beveiliging zorgt dat ongeautoriseerde en ongenodigde gasten buiten uw terrein blijven en uw spullen beschermd zijn tegen diefstal.

Dankzij voldoende capaciteit en specialisme zorgen wij voor een adequaat optreden in geval van incidenten. Onze beveiligers staan 24/7 voor u klaar om uw shutdown succesvol te laten verlopen.

Dit doen wij door;

  • Preventieve controle;

  • Objectbeveiliging;

  • Bewaking portiers en recepties.

Logo FL beveiliging

Wij bieden deze dienst aan in samenwerking met onze partner FL beveiliging

FL beveiliging is de  partner van Shutdown Safety voor het beveiligen van uw locaties. Dankzij mobiele surveillance en objectbeveiliging waarborgen wij een optimale veiligheid. In geval van calamiteiten kunnen onze beveiligingsmedewerkers adequaat optreden.

Wij werken met beveiligers die gecertificeerd zijn. FL beveiliging beveiligt uw locatie tegen diefstal, fraude en vernieling. Wij werken met high-tech surveillanceauto’s, die elke beweging kunnen detecteren.

De alarmcentrale is de hele dag bemand, zodat bij een melding de dichtstbijzijnde surveillant gewaarschuwd wordt. Zij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Daarnaast bewaakt Shutdown Safety recepties en portiers, en bezitten onze mensen certificaten voor EHBO en BHV.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op