Yvonne Stoffijn - binnendienst medewerker sales bij Jonkman Opleidingen

Yvonne Stoffijn is binnendienst medewerker sales bij Jonkman Opleidingen in Terneuzen. Ze werkt nu zo’n 7 jaar bij Jonkman Opleidingen.

Yvonne werkte voorheen bij een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg als secretaresse en toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ze de vacature voor planner bij Jonkman Opleidingen tegenkwam, solliciteerde ze direct. 

Ruim 5 jaar werkte Yvonne als planner. Zodra haar kinderen naar de middelbare school gingen, is ze meer gaan werken en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 2018 is Yvonne binnendienst medewerker sales. Ze heeft veel geleerd en is gegroeid in haar functie, onder begeleiding van de familie Jonkman.

Yvonne Stoffijn van Jonkman Opleidingen

Een typische werkdag voor Yvonne

 

‘Ik begin ’s ochtends met het lezen van mijn mailbox en beantwoord ik mails. Daarna bekijk ik de aanwezigheid van onze cursisten. Als een van de cursisten niet aanwezig is, bel ik altijd even om te vragen waarom ze er niet zijn. Verder zet ik de cursussen klaar voor facturatie, controleer de diploma’s van cursisten en maak ik offertes en bel deze na.

Ik heb ook veel contact met klanten. Ik adviseer welke cursus het best past bij de wensen van de klant en ga ook wel eens mee naar afspraken met klanten. Er is dus altijd genoeg te doen.’

 

Jonkman Opleidingen als bedrijf

 

‘Jonkman Opleidingen is een echt familiebedrijf. Zowel de oprichter, Peter Jonkman, als zijn zoon, Roald Jonkman, werken in het bedrijf. Je voelt dat familiegevoel ook echt. Iedereen weet van elkaars thuissituatie; de kinderen, de partners enzovoorts. Al vanaf dag 1 dat ik hier kwam werken werd ik hartelijk ontvangen en werd ik gelijk opgenomen in het team. Gaat er iets fout, dan pakken we dat met het team aan. Daarnaast vieren we onze successen, hoe groot of klein die ook zijn. Het liefst met een lekker stukje taart.’

 

Wat maakt Jonkman Opleidingen uniek?

 

‘We zijn met een kleine groep collega’s, maar we krijgen het toch voor elkaar om met z’n allen zo’n 12.000 cursisten per jaar te trainen. Iedereen werkt keihard om het bedrijf tot een succes te maken. We zijn betrokken bij onze klanten, geven gepersonaliseerd advies, hebben veel ervaring in de branche en bovendien bieden we sommige cursussen in diverse talen aan. We kunnen snel en ad-hoc handelen wanneer het nodig is. En dat is wat de klant erg waardeert.

Wanneer cursisten bij ons komen wordt altijd gezorgd voor koffie met een koffiekoek en een lekkere lunch. Jonkman Opleidingen is een gezellig en warm bedrijf. Onze cursisten voelen dat ook.’

 

Jonkman Opleidingen en The Safety Network

 

‘Ik vind de samenwerking binnen The Safety Network heel prettig. Het is handig om te kunnen sparren met collega’s van de andere bedrijven en te kijken hoe zij dingen aanpakken. Grotere projecten pakken we met elkaar op en Jonkman Opleidingen kan meedoen, zonder dat we alles zelf hoeven te doen. Vooral met de bedrijven van The Safety Network in Goes heb ik korte lijntjes. Ik kom regelmatig langs om even wat te bespreken. Zo kunnen we gebruik maken van elkaars kennis, en kunnen we ook groeien, ik persoonlijk, maar ook Jonkman Opleidingen als bedrijf.

Word jij ook een van onze collega's?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op