Marcel is servicemonteur bij Inprevo

Marcel - servicemonteur bij Inprevo

Ik ben Marcel van der Donk, 45 jaar, afkomstig uit het kleine dorpje Horssen. Momenteel werk ik als servicemonteur voor kleine blusmiddelen, noodverlichting, en andere gerelateerde apparatuur bij Inprevo.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring in de brandblussector. Tussendoor heb ik twee jaar een functie gehad in een andere sector als verkoop- en aftersales medewerker. Maar het verlangen naar deze sector kriebelde weer, dus ben ik op zoek gegaan. Uiteindelijk ben ik iets langer dan een jaar geleden bij Inprevo terechtgekomen.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Ik vertrek dagelijks vanuit huis met mijn bus naar klanten. Afhankelijk van de dag bezoek ik één tot wel tien klanten. Na mijn werkzaamheden keer ik aan het einde van de dag huiswaarts. Mijn klanten bevinden zich voornamelijk in een gebied dat in een driehoek loopt van Arnhem tot Maastricht tot Tiel, richting Utrecht. Gelukkig vermijd ik vaak files, aangezien de verkeersdrukte over het algemeen meevalt. Alleen richting Utrecht kan het af en toe wat drukker zijn. Dat hoort erbij in dit vak 😉.

Wat maakt het werk leuk?

Met dit werk kom je overal en zie je veel. Het contact met de klanten is leuk, je bouwt een band op. Ik bezoek nu diverse klanten voor de tweede keer, en het is fijn om te vertrekken als alles in orde is en de klant tevreden is. Dat geeft voldoening.

Hoe zou je de teamdynamiek in Inprevo omschrijven?

Die is erg goed, we hebben hele fijne collega’s en allemaal wat voor elkaar over. Als je een vraag hebt, kun je echt iedereen bellen, zowel monteurs als kantoormedewerkers. De samenwerking is goed geregeld, met een positieve sfeer. Soms komen we voor BHV in Houten en zie je weer wat collega’s, maar collega's zie je meestal alleen tijdens het VGM-overleg. Bij zeer grote opdrachten kan het zijn dat je met z'n tweeën wordt ingezet.

Heb je nog verdere plannen voor de toekomst bij Inprevo?

Je weet nooit hoe het gaat lopen, wat ik nu doe bevalt me harstikke goed. Bij mijn vorige werkgever heb ik andere dingen gedaan zoals planning. Het is maar net wat op je pad komt. Maar ik moet zeggen dat ik me momenteel erg prettig voel met wat ik doe! Wellicht verandert er iets in de toekomst, dat is altijd lastig in te schatten.

Waarom komen werken bij Inprevo?

Ik vind het een mooi bedrijf, we hebben fijne collega’s. Daarnaast hebben we een hele fanatieke personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Verder krijgen we soms een stukje waardering via de app over mooie mijlpalen die bereikt zijn of iets leuks door de brievenbus, dat kan ik heel erg waarderen! Na een jaar hier te hebben gewerkt, merk ik duidelijk dat het hier heel gemoedelijk is. Er heerst geen hiërarchie tussen de directie en de monteurs. Deze informele sfeer is iets waar ik van geniet. De drempel om je manager te bellen is er niet, die bel je net zo makkelijk als je andere collega’s. Dat is heel fijn en werkt motiverend!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op