Laura is receptioniste bij Jonkman Opleidingen

Laura - receptioniste bij Jonkman opleidingen

Ik ben Laura Kwiatek, 25 jaar en werk bij Jonkman opleiding als receptioniste.

Ik hoorde van een vriendin, een voormalige collega hier, dat er een vacature was voor een receptioniste. Ik heb veel positieve verhalen gehoord over Jonkman, zoals het aanbod van goede cursussen hier. Dus dacht ik, waarom niet, en ik zie wel waar het schip strandt. Ik heb er geen moment spijt van gehad om hier te solliciteren. Ik werk nu al bijna een jaar bij Jonkman.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Ik begin mijn dag met het openen van de mailbox, daarna het beantwoorden van telefoontjes, want er kunnen weleens cursisten verhindert zijn of ziek. En help ik, naast de telefoontjes en de mailbox, mijn collega's met het inschrijven van de cursisten wanneer het hier erg druk is. Iedereen kan altijd bij mij met zijn problemen terecht, mocht er bijvoorbeeld een cursist missen dan bellen we die na. Na het helpen van mijn collega’s ga ik weer verder met de mailbox. Ik ben voornamelijk bezig met het versturen van certificaten en e-learning, en ondersteun ik ook af en toe de planning en de kantine. Dus er is altijd van alles te doen in mijn dag, geen dag is voor mij hetzelfde.

Wat maakt het werk leuk?

Geen dag is hetzelfde hier, er is nooit een saaie dag. Er is altijd wel iets te doen. De ene keer ben ik bezig met het versturen van certificaten, dan help ik weer een handje met de planning, dan help ik weer met de cursisten hier, dan gaat de telefoon weer de hele dag over. De taken variëren wekelijks, evenals het aantal cursisten. Je weet hierdoor nooit wat je te wachten staat!

Hoe zou je de teamdynamiek in Jonkman omschrijven?

Ik vind het een heel bijzonder team; samen is het altijd supergezellig. Maar als het op werk aankomt, kunnen we altijd heel goed samenwerken en zorgen we ervoor dat het altijd goed komt. We zijn heel oplossingsgericht, en als iets bij de ene collega niet lukt, springt een andere collega wel bij! We vullen elkaar perfect aan binnen het team.

Heb je nog verdere plannen voor de toekomst bij Jonkman?

Ik hoop natuurlijk dat ik in de toekomst kan doorgroeien naar een hogere functie en ik denk dat dat zeker mogelijk is hier. Ik zou uiteindelijk heel graag willen doorgroeien naar de functie Office Manager.

Waarom werken bij Jonkman?

Wij staan hier altijd voor alles open en blijven doorgroeien als bedrijf. Dus er is altijd mogelijkheid om jezelf hier te ontwikkelen. Je hebt hier allerlei mogelijkheden om uit te kiezen. We hebben de planning, certificering en ook een salesafdeling. Ik denk dat we veel mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Voor ons als team worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals uitjes of feestjes.  Dus dat is wel leuk, dan houdt je het teamverband erin! Niet alleen bij Jonkman, maar ook binnen The Safety Network vinden er leuke activiteiten plaats, zodat je ook andere collega's kunt ontmoeten en dat is leuk.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op