Kim van Kerkhoven -

Planner bij Jonkman Opleidingen

Kim van Kerkhoven is planner bij Jonkman Opleidingen. Via een vacature op Zeelandnet kwam ze bij ons terecht en solliciteerde.

Inmiddels werkt ze al bijna 9 jaar voor ons bedrijf en is ze onmisbaar geworden voor het team. In dit interview vertelt ze kort over haar loopbaan en ervaringen bij Jonkman Opleidingen. 

Elke dag is een verrassing

Kim: “Ik ben begonnen als administratief medewerker bij Jonkman Opleidingen. Na 6 maanden werd ik gepromoveerd tot assistent-planner en een jaar later werd ik planner. Mijn dagen zijn heel afwisselend. Wanneer ik mijn werkdag start check ik eerst altijd mijn mailbox om te kijken of er nog dringende zaken zijn. De rest van de dag hou ik me bezig met natuurlijk het plannen en heb ik veel contact met onze klanten. Hoe de dag er precies uitziet, weet ik nooit. De planning die je in je hoofd hebt wordt altijd anders dan gedacht. Eigenlijk is het iedere keer een verrassing hoe de dag gaat lopen.”

Kim van Kerkhoven planner bij Jonkman Opleidingen

Uniek teamKim: “Ik vind het leuk dat ik de klant heel gericht kan helpen met hun opleidingswensen. We bieden een hoop verschillende opleidingen aan, dus we kunnen de klant altijd wel met iets van dienst zijn. Als de puzzelstukjes aan het eind van de dag dan weer in elkaar vallen en ik de klant goed heb kunnen helpen, ga ik tevreden naar huis. Maar, ik ben het meest trots op ons team. De samenwerking en dynamiek die wij bij Jonkman Opleidingen hebben, dat is echt uniek. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen op elkaar rekenen.”

Word jij ook een van onze collega's?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op