Maandupdate partners The Safety Network

1 november 2023

In de maand oktober vond je onze partnerbedrijven op diverse beurzen, is een nieuwe directeur bij Inprevo gestart, is de veiligheidspodcast gelanceerd, en meer!

Stand van Flexkazerne op Brandweerevent 2023

Flexkazerne weer aanwezig op het Brandweerevent 2023!

Ook dit jaar was de Flexkazerne aanwezig op het jaarlijkse Brandweerevent, dit jaar gehouden op 11 en 12 oktober in Autotron Rosmalen.  

Bij de stand van de Flexkazerne was er de mogelijkheid om in de race simulator een rondetijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort. Ook was er een ‘koffie tuktuk’ aanwezig om de bezoekers van de lekkerste koffie te voorzien.  

TSA op Transport & Logistics beurs in Antwerpen

TSA Safety Services - Transport & Logistics

Van 17 t/m 19 oktober was TSA Safety Services aanwezig op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen. Samen met de partners van Castell Safety International hebben zij drie mooie beursdagen gedraaid in de Antwerp Expo.  

Bezoekers aan de stand konden een demonstratie krijgen van de unieke SALVO wegrijbeveiliging. Dit beveiligingssysteem vermindert de kans op ongelukken tijdens het laden en lossen van vrachtwagens.

Blik op veiligheid podcast van Apply Opleidingen en Advies

Blik op veiligheid podcast

In oktober heeft Apply Opleidingen en Advies de allereerste 'Blik op Veiligheid Podcast' gelanceerd! Ontdek maandelijks boeiende gesprekken met veiligheidsprofessionals, waarin we dieper ingaan op inzichten en de dagelijkse uitdagingen en successen in hun vakgebied. Luister en leer van de experts die onze wereld elke dag veiliger maken.

René van der Aa, nieuwe directeur bij Inprevo

René van der Aa, nieuwe directeur Inprevo

René van der Aa is op 16 oktober gestart als directeur bij Inprevo. René heeft een achtergrond bij Chubb en Siemens. Hij heeft veel managementervaring en kent de veiligheidsbranche.

Wij wensen René veel succes bij deze mooie uitdaging en heten hem van harte welkom binnen The Safety Network.

Fietsers voor leasefietsplan medewerkers van The Safety Network

Leasefietsplan voor medewerkers

In oktober hebben wij, in samenwerking met Lease-a-Bike, een leasefietsplan gelanceerd voor alle vaste medewerkers van The Safety Network. Hiermee willen wij een gezonde levensstijl stimuleren.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op