Maandupdate partners The Safety Network

2 oktober 2023

In september heeft Jonkman Opleidingen een nieuwe locatie geopend in Goes, bereidde TSA Safety Services zich voor op de Transport & Logistics beurs, hield Inprevo een Summerschool en is een wervingscampage voor S2N gestart. Lees hieronder de update van een aantal van de bedrijven in de maand september.

Brandweerpersoneel van S2N

S2N fire & rescue

S2N is een wervingscampagne gestart om nieuwe collega’s te vinden die graag brandweerprofessional willen worden, maar nog geen brandweerpapieren hebben. In deze campagne wordt door drie S2N collega’s uitgelegd waarom het werk als brandweerprofessional zo leuk is. In een intensief traject worden de nieuwe medewerkers opgeleid tot brandweerman of -vrouw.

Nieuwe BHV locatie van Jonkman Opleidingen in Goes

Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen heeft een nieuwe locatie geopend in Goes. Direct naast het pand van The Safety Network aan de Albert Plesmanweg kunnen klanten terecht voor BHV basis en herhalingscursussen en VCA-cursussen en -examens.  

Jonkman Opleidingen biedt sinds eind september een 1-daagse heftruck spoedcursus aan. Hierbij bereiden deelnemers zich in hun eigen tijd voor op de cursus met een e-learning en besparen zo een hoop tijd in de klas. De cursus is hierdoor erg praktisch ingericht en door het vele 1-op-1 contact kunnen de deelnemers de oefeningen snel onder de knie krijgen. Deze cursus wordt zowel in Terneuzen als Bergen op Zoom aangeboden.

TSA op Transport & Logistics beurs in Antwerpen

TSA Safety Services

TSA Safety Services is druk bezig met de voorbereidingen voor de Transport & Logistics beurs die van 17 t/m 19 oktober plaatsvindt in de Antwerp Expo. Samen met partnerbedrijf Castell Safety International gaan zij bezoekers demonstraties geven van het SALVO wegrijdbeveilingssysteem. 

Uitleg Pandorabox aan instructeurs van Inprevo

Inprevo

Inprevo hield op 9 september de jaarlijkse Summerschool. Instructeurs kregen onder andere inzichten in de nieuwe functies van het digitale presentatiesysteem, nieuwe ensceneringsmiddelen, zoals Pandora’s Box en Apollo LED blussers zijn geïntroduceerd, de nieuw ingerichte ontruimingshuizen zijn bekeken en de nieuwe lesplannen voor 2023-2024 zijn uitvoerig besproken.

Veiligheidsdag 2023 van Apply Opleidingen en Advies

Veiligheidsdag 2023

De voorbereidingen voor de Veiligheidsdag zijn in volle gang. Vanuit Apply Opleidingen en Advies wordt achter de schermen hard gewerkt om van deze 13e editie van de Veiligheidsdag een bijzondere editie te maken met interessante sprekers.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op