Maandupdate partners The Safety Network

30 juni 2023

In de maand juni is er veel gebeurd bij de partnerbedrijven van The Safety Network. Jonkman Opleidingen heeft een nieuwe opleidingslocatie geopend in Bergen op Zoom, Apply Opleidingen en Advies vierde de diploma uitreiking, Inprevo heeft de opleidingslocaties uitgebreid en er gebeurde nog veel meer. Lees hieronder de update van een aantal bedrijven.

Heftrucks bij Jonkman Opleidingen in Bergen op Zoom

Jonkman Opleidingen

Op 15 juni is het nieuwe oefencentrum aan de Kruisakkers 14 in Bergen op Zoom feestelijk geopend. Begin 2023 werd de oude locatie van Ooms Heftruckopleidingen volledig omgebouwd tot een Jonkman Opleidingen locatie en op 15 juni werd de opening officieel gevierd. U kunt op deze locatie terecht voor diverse heftruck, reachtruck, hoogwerker en BHV cursussen.

Uitleg automatische afslag van dieselgenerator bij gasdetectie door TSA

TSA Safety Services

TSA Safety Services presenteert samen met Indu-Tools een toepassing voor automatische afslag van een dieselgenerator bij gasdetectie. Daarbij maken ze gebruik van hun Blackline Safety G7 EXO area monitor.

Diploma-uitreiking Apply Opleidingen en Advies

Apply Opleidingen en Advies

Op 6 juni kwamen docenten, examinatoren en scriptiebegeleiders van Apply samen in Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk. Tijdens deze bijeenkomst werd een update gegeven over de nieuwste ontwikkelingen binnen Apply en werden de toekomstplannen gedeeld. In een prettige sfeer werd de lesinhoud, begeleiding bij scripties en het proces van afstuderen geëvalueerd met als doel om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en naar een hoger niveau te tillen.

Op 26 juni was de diploma-uitreiking voor de afgestudeerde veiligheids- en milieukundigen. Apply feliciteert iedereen met het mooie resultaat!

BHV brandbestrijdingstraining

Inprevo

Inprevo is hard bezig met het uitbreiden van hun open inschrijvingsmogelijkheden door heel Nederland. Tot voor kort konden cursisten terecht op de Inprevo oefencentra in Rotterdam, Houten en Amsterdam. Nu bieden zij cursisten de mogelijkheid om op 8 andere oefencentra te komen trainen en na de zomer worden dit zelfs 16 oefencentra, zodat ze altijd een cursus in de buurt kunnen boeken en volgen.  

Inprevo heeft de opdracht gekregen om het Hoogheemraadschap van Rijnland te ondersteunen bij het verder verbeteren van de bedrijfsnoodorganisatie. Het gaat daarbij om de kantoren, de afvalwaterzuiveringsinstallaties en de gemalen. Door middel van het in kaart brengen van de risico’s op de verschillende locaties van het Hoogheemraadschap wordt bepaald welke aanpassingen er nodig zijn in de BHV-organisatie.

Kennistraining voor medewerkers All Prevent

All Prevent

In juni was de jaarlijkse kennistraining van de medewerkers van All Prevent. Op de unieke trainingslocatie ‘De Watertoren’ in Steenbergen kregen zij een verdiepende training ‘Werken op Hoogte’ door Height Safety Experts. Hierbij werd voornamelijk ingegaan op de rol van de veiligheidskundige in de voorbereidings-/uitvoeringsfase.

Week van de RI7E

Week van de RI&E

Van 12 t/m 16 juni was de week van RI&E (oftwel Risico Inventarisatie & Evaluatie). Diverse partnerbedrijven van The Safety Network, zoals Apply en Inprevo, ondersteunen de week van de RI&E en dragen graag hun steentje bij aan het creëren van bewustwording rondom veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Als werkgevers en werknemers hebben we allemaal de verantwoordelijkheid dat iedereen veilig en gezond kan werken. Lees meer over de week van de RI&E op de website van Inprevo.

Sollicitatietraining van JINC

Sollicitatietraining en Bliksemstage JINC

In juni hebben directieleden van TSA Safety Services, Apply Opleidingen en Advies en S2N fire & rescue deelgenomen aan de sollicitatietraining van JINC. In een ochtend hebben zij leerlingen die nieuw zijn in Nederland de fijne kneepjes van solliciteren aangeleerd. Een mooie ervaring voor alle partijen! Eind juni hebben leerlingen van een middelbare school uit Rotterdam vanuit het JINC project de Bliksemstage een kort bezoek gebracht aan het Inprevo oefencentrum in Rotterdam. Zij leerden meer over de verschillende beroepen binnen The Safety Network en konden zelf praktisch aan de slag met een EHBO lesjes en een brandje blussen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op