Maandupdate partners The Safety Network

1 februari 2024

De maand januari stond in het teken van groei: Dijkoraad Viavesta is toegetreden tot The Safety Network. Het is ook de maand van feestelijkheden geweest, want Jonkman Opleidingen heeft haar 20-jarig bestaan ingeluid. En er is meer...lees hieronder gauw verder.

Contractondertekening overname Dijkoraad Viavesta door The Safety Network

Toetreding Dijkoraad Viavesta tot The Safety Network

Op 1 januari 2024 is Dijkoraad Viavesta toegetreden tot The Safety Network. Dijkoraad is een onafhankelijk advies- en inspectiebureau op het gebied van brandveiligheid. Met deze uitbreiding kunnen wij onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Jonkman Opleidingen bestaat 20 jaar

Jonkman Opleidingen bestaat 20 jaar

In 2024 is het feest bij Jonkman Opleidingen. Wij bestaan dan namelijk 20 jaar. Het hele jaar door zullen zij hun klanten, deelnemers en relaties verrassen met leuke en ludieke acties.  

Al 20 jaar heeft Jonkman Opleidingen het doel om hun cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden op de (onverwachte) risico’s die ze dagelijks lopen op het werk.

Medewerker The Safety Network op snowboard tijdens winter kick-off event

Terugblik Winter Kick-off

Wat hadden wij een geweldige start van de winter! Eind vorig jaar kwamen ruim 210 van onze collega's van The Safety Network en House of Security samen om de Winter Kick-off te vieren in het gezellige SnowWorld Rucphen-Breda.  

De dag zat boordevol toffe en sportieve activiteiten, van icekarten, skiën en snowboarden tot teambuilding in de sneeuw en glow in the dark midgetgolf. Ook was er voldoende gelegenheid om bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten. Na een heerlijk Tiroler buffet konden de voetjes van de vloer tijdens een après skifeest. Een dag om niet snel te vergeten! Blik terug op deze bijzondere dag in de aftermovie.

Reanimatie oefening voor leden Team Para Atletiek

Samenwerking Team Para Atletiek atletiekverenigingen

Het komt regelmatig in het nieuws: Het tragische bericht dat een sporter een hartstilstand heeft gehad tijdens het sporten. De overlevingskans bij een hartstilstand buiten het ziekenhuis is bijna 1 op 4, waarbij de eerste 10 minuten cruciaal zijn (bron: www.hartstichting.nl). Als The Safety Network vinden we het daarom van groot belang dat zo veel mogelijk mensen kennis hebben van reanimatie.

Daarom hebben we een unieke actie: We komen kosteloos naar jouw atletiekvereniging om coaches, trainers en stafleden te leren hoe ze moeten reanimeren.

Daarnaast geven we een korte presentatie over het toegankelijk maken van de atletiekvereniging voor mensen met een handicap. Onze instructeurs hebben les gekregen van Team Para Atletiek en wij ondersteunen hen in het verspreiden van hun missie: sport toegankelijk maken voor iedereen.

Blik op veiligheid podcast van Apply Opleidingen en Advies

Blik op Veiligheid podcast van Apply Opleidingen en Advies

In januari verscheen alweer de vierde ‘Blik op Veiligheid’ podcast van Apply Opleidingen en Advies. In deze vierde aflevering gaat Lidie van der Minne in gesprek met Rob van der Walle. Als één van de oprichters van Apply vertelt hij over de geschiedenis van het bedrijf en benadrukt het belang van preventief denken in veiligheidskunde en de verschuiving naar meer preventieve benadering in de Arbowet.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op