Reanimatietraining voor leden Team Para Atletiek

The Safety Network komt naar jouw atletiekvereniging toe!

22 januari 2024

Regelmatig verschijnt het verontrustende nieuws dat een sporter een hartinfarct heeft gehad op het sportveld; een afschuwelijk bericht. De overlevingskans bij een hartstilstand buiten het ziekenhuis is bijna 1 op 4, waarbij de eerste 10 minuten cruciaal zijn. Als The Safety Network vinden wij het daarom van groot belang dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn om adequaat te reanimeren.

Wat kan jij doen?

We hebben daarom een unieke actie: We komen naar jouw atletiekvereniging toe om de coaches/trainers/staff-leden te leren hoe je moet reanimeren. Dat doen we kosteloos! Daarnaast geven we een korte presentatie over het toegankelijk maken van de atletiekvereniging voor mensen met een handicap.

Onze instructeurs zijn geschoold door Team Para Atletiek. Het is hun missie om sport voor iedereen toegankelijk te maken en daar helpen wij hen graag bij. Natuurlijk hebben wij ook Team Para Atletiek leren reanimeren!

Tot en met 15 februari heb je de mogelijkheid om jouw atletiekvereniging aan te melden voor een kosteloze reanimatietraining. Vul het onderstaande formulier in.

Let op: VOL = VOL!

The Safety Network hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zetten ons met onze diensten elke dag in om de wereld veiliger te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom steunen wij ook lokale en landelijke initiatieven die bijdragen aan een veiligere en betere wereld.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op