Maandupdate partners The Safety Network

2 januari 2024

In de laatste maanden van 2023 waren er veel ontwikkelingen bij de bedrijven van The Safety Network. TSA Safety Services en Spider Technology Solutions bundelden hun krachten. Apply Opleidingen lanceerde hun nieuwe maandelijkse podcast. "Blik op Veiligheid". Er vond een directiewisseling bij Jonkman Opleidingen plaats, waarbij Letty Witterick de taak als directeur bekleed en viert Jonkman Opleidingen in 2024 haar 20-jarig jubileum.

Detectie apparatuur van Spider Technology Solutions in besloten ruimte

Samenwerking TSA Safety Services en Spider Technology Solutions

Al jaren wordt techniek ingezet naast een medewerker voor veiligheidstoezicht. De laatste tijd zien we een uitbreiding van het gebruik van cameratechnologie bij risicovolle werkzaamheden. Om onze klanten van deze nieuwste technologie te kunnen laten profiteren, en de innovatie volledig te integreren met de bestaande dienstverlening, heeft TSA Safety Services een samenwerking opgezet met Spider Technology Solutions.

Blik op veiligheid podcast van Apply Opleidingen en Advies

Podcast Blik op Veiligheid

De "Blik op Veiligheid" podcastserie, gehost door Lidie van der Minne (directeur Apply Opleidingen en Advies), biedt maandelijkse gesprekken met veiligheidsprofessionals die hun perspectieven en ideeën over veiligheid delen. In de eerste aflevering spreekt Adrie Kaijser, docent Hogere Veiligheidskunde bij Apply Opleidingen en Advies, over de evolutie van zijn rol als veiligheidskundige en het belang van veiligheid in elke functie. In de tweede aflevering deelt Franca Nieuwenhuys, Projectmanager bij de Stichting Industriële Reiniging, inzichten over arbeidsveiligheid bij Inert Entry. De derde aflevering bevat een gesprek met Kees Kraaiveld over het slimme gebruik van ChatGPT in veiligheidskunde. In de vierde aflevering spreekt Rob van de Walle, oprichter van Apply Opleidingen en Advies, over de geschiedenis van Apply en de nadruk op preventief denken in veiligheidskunde, met een inspirerend voorbeeld van leiderschap.

Diploma-uitreiking Apply Opleidingen en Advues

Diploma-uitreiking Apply Opleidingen en Advies

Op 21 december 2023 vierde Apply de diploma-uitreiking voor veiligheids- en milieukundigen in Conferentiecentrum Bovendonk, Hoeven. De avond, gevuld met persoonlijke verhalen en toekomstvooruitzichten, eerde de prestaties van de afgestudeerden. Tegelijkertijd markeerde het evenement het afscheid van examenvoorzitter John Joosten, die na 15 jaar en 800 diploma's plaatsmaakte voor Erwin Weststrate die vanaf 2024 het stokje overneemt. De feestelijkheden eindigden met een gezellige borrel waar afgestudeerden, docenten en familie het succes deelden.

Letty Witterick, nieuwe directeur bij Jonkman Opleidingen

Directiewisseling bij Jonkman opleidingen

Na ruim drie jaar als directeur gaat Raymond Winterswijk een nieuwe uitdaging aan binnen The Safety Network. Per 1 november maakt hij de overstap naar partnerbedrijf TSA Safety Services als Business Support Manager.

Letty Witterick volgt Winterswijk op als de nieuwe directeur van Jonkman Opleidingen. Met een achtergrond bij DNWG en Delta brengt ze waardevolle ervaring mee. Letty wil vanuit Jonkman Opleidingen bijdragen aan het creëren en behouden van een hoog veiligheidsbewustzijn bij bedrijven.

Ballonnen voor 20-jarig jubileum Jonkman Opleidingen

Jonkman viert in 2024 haar 20-jarig jubileum!

Feest bij Jonkman Opleidingen! In 2024 viert Jonkman Opleidingen hun 20-jarig bestaan. Al twee decennia lang heeft Jonkman Opleidingen met passie en toewijding zich ingezet om cursisten optimaal voor te bereiden op de (onverwachte) risico's die ze dagelijks op het werk tegenkomen.

Het hele jaar door wil Jonkman Opleidingen waardering tonen met leuke en ludieke acties. Want 20 jaar staat niet alleen voor ervaring, maar vooral voor een geschiedenis vol groei, innovatie en het streven naar een veiligere werkomgeving. Samen met cursisten hebben ze Nederland een stuk veiliger gemaakt, en Jonkman Opleidingen kijkt uit naar nog vele jaren van impact en succes!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op