Maandupdate partners The Safety Network

1 september 2023

In de zomermaanden juli en augustus hebben de partnerbedrijven van The Safety Network niet stilgezeten. Deze periode is benut om alles klaar te maken voor het drukke najaar.

Veiligheidsdag 2023 van Apply Opleidingen en Advies

Apply Opleidingen en Advies

Aankondiging van de jaarlijkse Veiligheidsdag georganiseerd door Apply Opleidingen en Advies voor en door veiligheidsprofessionals. Zet 1 november alvast in de agenda en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Top 5 risico's vallen van hoogte door All Prevent

All Prevent

All Prevent deelt de top-5 risico’s ‘vallen van hoogte’. Wist je dat 78% van de ongevallen op hoogte plaatsvindt op een hoogte onder de 2,5 meter? Denk aan ongevalleen met ladders, opstapjes en ongelijke vloeren. Lees meer over de risico’s op de website van All Prevent.

Twee handen in elkaar

Inprevo samenwerking Amsta

Inprevo heeft een overeenkomst getekend met Amsta voor diverse diensten op het gebied van brandveiligheid. Amsta is een van de 14 Amsterdamse zorginstellingen die het convenant ‘brandveiligheid in de zorg 2.0’ heeft ondertekend.

Rescue Zeeland

Rescue Zeeland

Op 9 augustus was Rescue Zeeland in Vlissingen, het grootste hulpverleningsevenement van Nederland. Jonkman Opleidingen, TSA Safety Services en S2N fire & rescue waren hier aanwezig om de bezoekers meer te vertellen over de leuke banen die er bij hun bedrijven zijn.

Twee brandweermensen die een brandbestrijden

S2N fire & rescue

S2N is een wervingscampagne voor nieuwe brandweerprofessionals. Mannen en vrouwen die aan de slag willen als brandweerprofessional worden in een jaar opgeleid. Ze komen direct in dienst bij S2N en kunnen gelijk starten met een opleiding. Een unieke kans om tijdens de opleiding gelijk aan de slag te kunnen gaan.

Uitleg Pandorabox aan instructeurs van Inprevo

Inprevo upgrade locaties

De zomervakantie is benut om de trainingen en trainingslocaties van Inprevo een upgrade te geven en tip top in orde te maken. De wanden van de trainingslocaties zijn voorzien van nieuwe bestickering, meubilair is vervangen en er zijn nieuwe trainingsobjecten aangeschaft. Daarnaast zijn er nieuwe trainingsprogramma’s ontwikkeld en is het aantal locaties verder uitgebreid.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op