Maandupdate partners The Safety Network

31 mei 2023

Iedere maand geven wij een update van de partnerbedrijven van The Safety Network. Lees hieronder de update van de maand mei van Jonkman Opleidingen, Inprevo en Apply Opleidingen en Advies.

Nieuws van Jonkman Opleidingen

Het eerste weekend van mei werd de Zeeuwse Heftruck Cup tijdens de open havendagen van North Sea Port op het terrein van Damen in Vlissingen georganiseerd. Jonkman stond er met de heftrucksimulator en samen met Feyter Forklift Services en TOS - Port & Logistics hebben zij de Zeeuwse Heftruck Cup georganiseerd.

Op 13 mei was het een jaar geleden dat het nieuwe oefencentrum in Terneuzen werd geopend. Afgelopen jaar zijn op deze locatie 2.500 cursussen en opleidingen gegeven aan ruim 15.000 cursisten.

Nieuws van Inprevo

In mei waren de Stedin Gasdagen, ook wel de G-dagen, een tweejaarlijks terugkerend evenement. 800 Stedin medewerkers hebben deelgenomen aan één van de 10 workshopdagen op de Inprevo locaties in Rotterdam en Houten.

Nieuws van Apply Opleidingen en Advies

In de maanden juli en augustus biedt Apply Opleidingen en Advies korte en praktische veiligheidstrainingen aan voor veiligheidsprofessionals: ‘Milieuaspecten voor de veiligheidskundige’, 'Veiligheids- en gezondheidsplan - Samenwerken in de bouwketen', ‘Basistraining veilig werken’, ‘Machineveiligheid in de praktijk’ en een cursus Preventiemedewerker.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op