Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Maak kennis met ons

Al sinds 1992 maakt The Safety Network Nederland en de wereld veiliger.

Over ons

The Safety Network maakt de wereld veiliger! 

Nederland veiliger maken, dat is waar The Safety Network zich dagelijks voor inzet. Met ruim 500 medewerkers in verschillende ondernemingen, werken we samen aan een veiligere wereld. Kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie zijn pijlers die ons motiveren om aan een betere toekomst te werken.

Dankzij de gebundelde krachten van de verschillende ondernemingen, bieden we een integrale veiligheidsaanpak. Zo bedienen we onze klanten in verschillende vakgebieden: onder andere veiligheidsfunctionarissen die toezicht houden bij risicovolle werkzaamheden, veiligheidsopleidingen, beleidsvorming en BHV-diensten.

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit, cultuur en expertise met medewerkers die uiterst gemotiveerd zijn om de klant van dienst te zijn en om het veiligheidsbewustzijn bij hen te vergroten.

De kracht van The Safety Network

Door de diversiteit van de ondernemingen binnen The Safety Network en door het intensief samenwerken en delen van kennis, kunnen we onze klanten continu bedienen met optimale veiligheidsoplossingen.

 

Wij zijn trots om bij te kunnen dragen aan de veiligheid van Nederland en de wereld. Op de onderstaande kaart drukken we deze bijdragen in cijfers uit.

 

Statistieken The Safety Network

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan maken we graag kennis met u!

 

NEEM CONTACT OP