Connecting the Safety Dots...

 • 10
  nov

  TSA Safety Services sluit vijfjarig contract met Zeeland Refinery

  TSA Safety Services en Zeeland Refinery hebben de handtekening gezet onder een vijfjarig contract en gaan daarmee weer de samenwerking aan. Hiermee wordt de reeds bestaande samenwerking van meer dan 10 jaar op het gebied van veiligheidstoezicht weer een periode verlengd.

  De ondertekening van de overeenkomst komt vlak voor de geplande DHC-HPU2 onderhoudsstop die 13 november aanstaande zal aanvangen. Normaliter, maar wel afhankelijk van de hoeveelheid aan werkzaamheden, werken er via TSA Safety Services tussen de 5 en 10 veiligheidsfunctionarissen op de locatie van Zeeland Refinery. Gedurende de komende onderhoudsstop zijn er 25 of meer veiligheidsfunctionarissen per dag aan het werk om de onderhoudsstop op het gebied van veiligheid en veilig werken te begeleiden.

  De kwalitatieve inzet en motivatie van de medewerkers van TSA Safety Services op de Zeeland Refinery locatie heeft bijgedragen in de keuze van Zeeland Refinery om de samenwerking met een periode van vijf jaar te verlengen.

  Op de foto wordt de overeenkomst bekrachtigd door een handdruk van Jacco Mes (Superintendent Supply Section Zeeland Refinery) en Jan Looij (Directeur TSA Safety Services).