Connecting the Safety Dots...

 • 02
  feb

  TSA Safety Products en Falck Prevention samen verder als Inprevo

  Falck Prevention en TSA Safety Products zijn per 8 januari 2018 samen verder gegaan onder de nieuwe bedrijfsnaam Inprevo.

  In 2016 zijn de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products een joint venture aangegaan. Het afgelopen jaar stond in het teken van eenwording van de interne organisatie. Na deze eenwording is de organisatie klaar om de samenvoeging naar buiten te dragen. Hierbij hoort een nieuwe bedrijfsnaam die past bij de gezamenlijke dienstverlening. Inprevo staat voor integrale preventie voor organisaties. Inprevo helpt organisaties bij het creëren van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische veiligheid d.m.v. consultancy, training en products.

  Reden van samenvoeging
  Falck Prevention verzorgt vanaf 1997 BHV-trainingen voor organisaties en bedrijven in diverse branches. De afgelopen jaren is Falck Prevention uitgegroeid van BHV-aanbieder tot een landelijke veiligheidsspecialist die organisaties voorziet van consultancy, training en products.

  De focus van de Falck organisatie ligt op de hoogrisico-organisaties, publieke brandweren en maritieme, offshore en windindustrie. Doordat Falck Prevention zich richt op andere marktsegmenten, is zij op zoek gegaan naar een partij met specifieke marktkennis die de organisatie slagvaardiger maakt. Deze partij is in TSA Safety Products gevonden en eind 2016 zijn TSA Safety Products en Falck Prevention een joint venture aangegaan.  

  TSA Safety Products draagt al 25 jaar bij aan het (brand)veilig maken van bedrijfslocaties en werkomgevingen in Nederland en België door het leveren, verhuren en onderhouden van kleine blusmiddelen, noodverlichting, gasdetectie en overige veiligheidsmiddelen. In de bedrijfsvoering merkte TSA Safety Products dat opdrachtgevers behoefte hebben aan een volledig aanbod van veiligheidsdiensten en –producten en het liefst van één gespecialiseerd bedrijf. De samenvoeging met Falck Prevention maakte de organisatie compleet.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de bedrijfsfilm van Inprevo? U kunt deze hier bekijken.