Connecting the Safety Dots...

 • 06
  feb

  S2N, TSA Safety Services en Inprevo bundelen de krachten in regio Amsterdam en openen gezamenlijk een nieuw pand

  Het pand is gevestigd aan de Limmerick 5 in Amsterdam-West op bedrijventerrein Sloterdijk. Voor alle drie de bedrijven een perfecte uitvalsbasis om regio Amsterdam te bedienen.  

  ,,Voor S2N is er potentie in en rondom Amsterdam,” legt directeur Ralph Potappel van S2N uit. ,,We hebben projecten in Amsterdam lopen, waardoor het voor ons goed is om fysiek aanwezig te zijn om structureel te kunnen groeien.” Door een locatie in Amsterdam te openen, zijn de klanten van S2N in Noord-Nederland beter te bereiken. S2N heeft nieuw personeel aangesteld in de buurt van Amsterdam, waardoor de regio bediend kan worden. 

  Ook directeur Jan Looy van TSA Safety Services is blij met deze ontwikkeling: ,,De uitrol van de regio Brabant ging sneller dan wij verwachtten, waardoor wij toe zijn om weer een volgende stap te nemen. De regio Amsterdam heeft voor TSA Safety Services veel potentie. Door fysiek aanwezig te zijn in het noorden van Nederland, hopen wij onze groei verder door te zetten.”

  Inprevo had al een oefencentrum waar BHV- en EHBO-opleidingen gegeven werden in Amsterdam. Vanwege de bouwplannen van de gemeente, was zij genoodzaakt uit te wijken naar een andere plek. “Dan is het helemaal mooi als je met twee andere bedrijven uit het netwerk een locatie kunt openen,” legt Eveline Clausing, directeur van Inprevo uit. Het nieuwe pand heeft een ruime praktijkhal dat wordt voorzien van een ontruimingshuis met een geïntegreerd brandleslokaal. Het praktijk brandgedeelte zal uitgevoerd worden met mobiele brandobjecten en/of de mobiele trainingsunit.

  Op 1 maart hopen de bedrijven de nieuwe locatie te openen.

  Adres: Limmerick 5 in Amsterdam