Connecting the Safety Dots...

 • 17
  nov

  Mooie samenwerking tussen Apply en studenten van TSA Safety Services

  Afgelopen week hebben vier enthousiaste studenten van TSA Safety Services tijdens de opleiding Operationele Veiligheidskunde (OVK) een presentatie gegeven ten behoeve van hun opleiding OVK. Deze presentatie bevatte onderwerpen als arbeidsplaatsen, specifieke werkzaamheden en transportveiligheid. Hiermee hebben de studenten les 3 van de 6 lesdagen afgesloten. 

  De opleiding OVK wordt verzorgd door Apply Opleidingen en Advies in samenwerking met Sipke Gelling (opleider in AL/MVK/HVK).  Als de studenten de opleiding succesvol hebben afgerond, kunnen zij als medewerkers van TSA Safety Services ingezet worden als Operationeel Veiligheidskundigen. Hierbij zullen zij een coachende en begeleidende rol vervullen op het gebied van (arbeids)veiligheid. 

  Willt u een veiligheidsopleiding te volgen? Eind november gaat Apply weer van start met de opleidingen Operationele Veiligheidskunde en Middelbare Veiligheidskunde in Bergen op Zoom en Dordrecht.           Inschrijven is nog mogelijk voor beide opleidingen! Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website.