Connecting the Safety Dots...

 • 12
  feb

  Meer grip op veiligheid

  In de branche waar TSA Safety Services actief is, staan veiligheid en vakbekwaamheid centraal. Vanaf 2018 onderhoudt TSA de veiligheidskennis en vakbekwaamheid van haar mensen op een innovatieve manier, namelijk met het online trainingsplatform ‘Sam’.

  Integrale veiligheidstraining
  Sam is een integraal pakket waarin alle veiligheidstrainingen gewaarborgd zijn. Het is mogelijk om tijd- en plaatsgebonden trainingen uit te voeren, maar ook technische vaardigheden kunnen door Sam worden onderhouden en gemonitord. Tijdens de training krijg je meteen feedback op gegeven antwoorden: Waarom zijn ze goed of fout? Deze interactie bevordert het leerproces enorm.

  Inzicht in activiteiten en prestaties
  Door middel van een overzichtelijk dashboard worden de trainingsactiviteiten van de medewerkers inzichtelijk. De voortgang, scores, planning en aangeboden trainingen zijn zo gemakkelijk te monitoren.

  Persoonlijk, relevant en aantrekkelijk
  Sam werkt met interactieve trainingen van 10 minuten, die elke werknemer op een device kan volgen. Geen gortdroge theorie, maar interactieve sessies over concrete zaken waarmee hij te maken heeft. Door gaming toe te passen, wordt het een sport om goed te presteren. Zo werken we aan gemotiveerd trainen met de beste resultaten.

  Op deze manier heeft TSA Safety Services meer grip op veilig werken!