Connecting the Safety Dots...

 • 20
  jul

  Succesvolle maatwerktraining 'Werken en opslaan van gevaarlijke stoffen'

  Jonkman Opleidingen heeft een uiteenlopend aanbod van opleidingen op het gebied van onder andere veiligheid, logistiek en de (petro)chemische industrie.

  Veel van deze opleidingen worden met regelmaat gegeven, zowel in company als via open inschrijving. Samen met de klant wordt er gekeken welke trainingswensen er zijn en wordt er een maatwerkprogramma gemaakt afgestemd op de risico’s van het bedrijf.

  Zo is er voor een bedrijf dat producent is van industriële mineralen een maatwerk verzorgd: Werken met en opslaan van gevaarlijke stoffen.

  De feedback op de opleiding was bijzonder positief:

  “We hebben alleen positieve berichten over de training gehoord. Mijn collega’s vonden het een erg interessante, nuttige en overzichtelijke training en het heeft weer een denkproces getrigggerd”, zoals de contactpersoon bij deze klant het beschreef. Ook zijn alle kandidaten geslaagd. Al met al een zeer tevreden klant!

  Wilt u meer informatie over de opleidingen van Jonkman Opleidingen? Neem een kijkje op www.jonkmanopleidingen.nl of stuur een e-mail naar info@jonkmanopleidingen.nl.