Connecting the Safety Dots...

 • 11
  okt

  Kerncentrale EPZ kiest voor TSA Safety Services

  Per 1 oktober 2017 levert TSA Safety Services veiligheidspersoneel en brandweerpersoneel aan de kerncentrale EPZ in Borsele. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject heeft EPZ gekozen voor TSA Safety Services vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding, klantgerichtheid en lokale aanwezigheid.

  Samen met DeltaSafe Security Services heeft TSA Safety Services zich ingeschreven op de aanbesteding welke bestond uit een gedeelte beveiliging en een deel (brand-)veiligheid.

  Jan Looij (directeur TSA Safety Services): “Wij zijn bijzonder trots dat EPZ ons heeft gekozen als partner op het gebied van (brand-)veiligheid. Dit is een bevestiging van jarenlang hard werken en kiezen voor kwaliteit. EPZ investeert samen met ons in nieuwe veiligheidsfunctionarissen en daarmee in de continuïteit van het veiligheidsproces. Dat is ook goed voor Zeeland.”

  TSA Safety Services is een Zeeuws bedrijf met vestigingen in Goes, Rotterdam en Geleen. Het levert veiligheidspersoneel en samen met S2N Fire & Rescue brandweerpersoneel aan bedrijven en instellingen binnen de petrochemie, industrie, scheepsbouw en techniek, zowel in Nederland als in België. TSA Safety Services maakt deel uit van The Safety Network. The Safety Network is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand-)veiligheid en arbozorg die elkaar aanvullen en versterken in het bieden van kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid en innovatie. Dit met als doel onze opdrachtgevers te ontzorgen in de genoemde vakgebieden.