Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Nieuws

Ontdek wat er speelt in de wereld van The Safety Network.

The Safety Network doneert 35 laptops aan Stichting Allemaal Digitaal

Afgelopen vrijdag heeft directeur Rody Degeling namens The Safety Network 35 laptops gedoneerd aan Stichting Allemaal Digitaal. In deze tijden zijn we meer dan ooit aangewezen op digitale technologie om te werken en om contact te hebben met anderen. Maar duizenden kinderen en kwetsbare groepen hebben niet de financiële middelen om hieraan mee te doen. De Stichting Allemaal digitaal zamelt laptops en computers in om deze te verdelen over de kwetsbare groepen.

The Safety Network draagt graag bij aan dit initiatief. De collega’s van The Safety Network kwamen door weer en wind naar kantoor om hun laptop in te leveren. De laptops zijn vernieuwd, opgeschoond en voorzien van de meest recente softwareversie. Samen zorgen we dat iedereen mee kan doen: #allemaaldigitaal!

Allemaal Digitaal
Allemaal Digitaal is een gezamenlijk initiatief van publieke en private partijen. Het doel van Allemaal Digitaal is om zoveel mogelijk laptops en computers in te zamelen, op te knappen en te verdelen over de kwetsbare groepen, zodat zij ook kunnen deelnemen aan de digitale samenleving.

Naast het bezit is het ook van belang dat deze mensen met digitale apparaten overweg kunnen. Dankzij gebundelde krachten vanuit overheid, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties worden er diverse projecten gerealiseerd die bijdragen aan de digitale vaardigheden van deze groep.

Hier leest u meer over de stichting: https://www.allemaal-digitaal.nl/