Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Nieuws

Ontdek wat er speelt in de wereld van The Safety Network.

Preventieve gezondheidschecks

Het COVID-19 (Coronavirus) is inmiddels gesprek van de dag. Iedereen merkt de gevolgen van dit virus en moet nadenken over de effecten op bedrijfsprocessen. De ontwikkelingen in Nederland zorgen ervoor dat er een behoefte ontstaat om preventieve gezondheidschecks uit te voeren bij bijvoorbeeld de toegang tot uw bedrijfsterrein. Het doel? Ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen gecontinueerd kunnen worden en de kans op besmetting met het Coronavirus wordt verkleind.

 

TSA Safety Services zet dagelijks veiligheidsmedewerkers in die toezien op de veiligheid van uw medewerkers, installaties en uw bedrijfsterreinen om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. De huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus vereist een verantwoordelijke en flexibele aanpak om te voorkomen dat uw bedrijf door Corona getroffen wordt. Het inzetten van preventieve maatregelen kan een extra belasting zijn op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Wij kunnen u hierbij helpen! 

 

TSA heeft de afgelopen week al een aantal klanten kunnen helpen met het uitvoeren van preventieve gezondheidschecks. Naast een check op lichaamstemperatuur worden er vragenlijsten gebruikt om een inzicht te krijgen in de achtergrond van de bezoeker; is deze persoon recentelijk in risicogebieden geweest en/of in contact geweest met (potentieel) besmette personen? Deze gegevens worden gedeeld met uw bewakingsorganisatie die op dat moment kan beslissen of de betreffende persoon al dan niet toegang krijgt tot uw bedrijfsterrein.

 

TSA Safety Services deelt graag de ervaringen en eventueel kunnen we helpen bij de uitvoering. Samen met onze partners uit The Safety Network staan wij sterk in het verlenen van diensten op het gebied van veiligheid en veiligheidsmiddelen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor op 0113-331010 of stuur een e-mail naar info@tsa-bv.nl