Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Nieuws

Ontdek wat er speelt in de wereld van The Safety Network.

Alert treedt toe tot The Safety Network

Het veiligheidsbedrijf Alert is per 15 februari toegetreden tot The Safety Network. De organisatie uit Delfzijl past met haar dienstverlening goed bij The Safety Network; een netwerk van veiligheidsbedrijven waarin 6 organisaties vertegenwoordigd zijn.

Alert is in 1999, onder de naam Techno Support ingenieurs, gestart en heet sinds 2011 Alert, focus op veiligheid. Deze bedrijfsnaam staat voor vier werkvelden: veiligheidsadvies, detachering veiligheidspersoneel, veiligheidsmiddelen & service en opleiding & training.

Het team van ongeveer 40 collega’s bestaat uit adequaat geschoolde en ervaren veiligheidskundigen, brandwachten en mangatwachten. Voor inzet bij calamiteiten staat er een rescueteam paraat. Deze professionals zijn gespecialiseerd in het redden van mensen uit besloten ruimten en van grote hoogtes.

In The Safety Network werken gespecialiseerde bedrijven samen op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg. Met meerdere vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken ruim 500 collega’s dagelijks samen om de veiligheid binnen bedrijven te waarborgen.

Voor The Safety Network betekent de toetreding van Alert een uitbreiding van de dienstverlening in het Noorden van Nederland. Zowel Alert als The Safety Network zijn blij met het partnership en kijken uit naar de samenwerking.   

Kijk voor meer informatie over The Safety Network op www.thesafetynetwork.nl. Meer informatie over Alert vindt u op www.wijzijnalert.nl.