Apply Opleidingen en Advies en CR 8 Safety gaan samenwerken

19 januari 2022

Apply Opleidingen en Advies en CR 8 Safety slaan de handen ineen

Vanaf 1 februari 2022 gaan Apply Opleidingen en Advies en CR 8 Safety nauw samenwerken op het gebied van veiligheidsopleidingen. Het doel van de samenwerking is om elkaar te versterken in de ontwikkeling en uitvoering van veiligheidsopleidingen. CR 8 Safety en Apply hebben complementaire opleidingen en kunnen door de samenwerking inspelen op de veranderende behoefte van de markt. Zo kunnen zij veiligheidsprofessionals betekenisvol en toekomstgericht opleiden.

Lidie van der Minne, directeur bij Apply: ‘’Als je kijkt naar de functie van Veiligheidskundigen hebben we denk ik heel veel goed op orde. Technische en organisatorische maatregelen zijn genomen en dan kom je als snel bij gedrag en veiligheidscultuur. De opleidingen die CR 8 Safety aanbiedt zijn een mooie aanvulling voor de veiligheidskundige die zich wil specialiseren in gedrag- en veiligheidscultuur.’’

Ghislaine Burink, directeur bij CR 8 Safety: “De toekomst van ons mooie vakgebied gaat meer en meer over cultuur en gedrag, maar ook over het écht verbeteren van veiligheid. Een veilig, kwalitatief en efficiënt werkproces is waar we naar streven, daarin komt kennis, cultuur en gedrag bij elkaar. Door de samenwerking met Apply Opleidingen en Advies ligt er nu een totaalpakket aan veiligheidsopleidingen en -trainingen voor werkend Nederland!

Optimale inzet, kennis en middelen

Door een samenwerking aan te gaan worden middelen, docenten en specialistische kennis van beide bedrijven optimaal benut en uitgewisseld. Zo kunnen de opleidingen, waar nodig, continu worden aangescherpt aan de (toekomstige) wensen van klanten.

Over CR 8 Safety 

CR 8 Safety helpt organisaties met het verbeteren van veiligheid. Dit doen zij door mensen te ontwikkelen en processen te verbeteren! Door ondersteuning, coaching en training, begeleiden zij organisaties naar veilig(er) werken! Ghislaine Burink, eigenaar CR 8 Safety, heeft ruim 10 jaar ervaring als Hoger Veiligheidskundige en heeft de vuurdoop van dit mooie vakgebied mogen meemaken in de HVK 01 van Apply. Naast het coachen van organisaties is zij trainer in hart en nieren! Ghislaine: ‘’Mijn passie is om mensen trots te maken, want trotse mensen werken veiliger!’’

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op