Connecting the Safety Dots...

 • 10
  dec

  Apply Opleidingen en Advies behoudt ISO-certificering

  Apply Opleidingen & Advies draagt altijd uit dat zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor hen is dat meer dan een reclamekreet. Zij willen dat ook effectief getoetst hebben.

  Om die reden zijn zij ISO 9001 gecertificeerd en wel bij DNV-GL. Zij verwachten van de auditor dan ook dat hij Apply Opleidingen & Advies serieus en diepgaand tegen het licht houdt. Dit zodat zij zijn bevindingen kunnen gebruiken om de P-D-C-A cirkel die zij prediken ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

  Op 5 december hadden zij weer een ISO audit. Nee, het was geen Sinterklaascadeautje in de zin dat zij het certificaat cadeau hebben gekregen. Het was wel een cadeautje omdat ze samen met auditor hebben geconstateerd wat goed gaat, maar ook wat we beter kunnen doen. NCR’s (afwijkingen) zijn niet geconstateerd, maar daar doen ze het niet voor. Ze doen het voor het identificeren van verbeterkansen zodat wij onze opleidingen verder kunnen optimaliseren. Samen met de auditor hebben ze die verbeterkansen kunnen identificeren. Het is nu aan Apply om deze ook daadwerkelijk verder te analyseren, concluderen en vervolgens implementeren. Maar: ze doen wat ze roepen!