Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Maak kennis met onze partners

Acht gespecialiseerde ondernemingen staan klaar om uw veiligheidsorganisatie te optimaliseren.

Partners

24/7 paraat voor een situatie waar elke seconde telt!

S2N Fire & Rescue staat 24/7 klaar om de veiligheid van mensen te waarborgen en om waardevolle dingen te behouden. Incidenten moeten altijd voorkomen worden. Mochten deze zich toch voordoen, dan zorgt S2N ervoor dat er een gespecialiseerd team klaarstaat om het incident zo effectief mogelijk te bestrijden.

S2N Fire & Rescue detacheert repressief brandweerpersoneel. De specialisten van S2N zijn rijksgediplomeerd en altijd bereikbaar, zodat zij binnen twee uur op locatie inzetbaar zijn. De flexibiliteit van S2N maakt het mogelijk om in elke situatie op te kunnen treden en een volledige bezetting te kunnen garanderen.

Dankzij gepassioneerd, vakbekwaam en gecertificeerd brandweerpersoneel kan S2N in alle omstandigheden en in alle gevraagde brandweerfuncties ingezet worden. Zo staat S2N klaar voor een situatie waar elke seconde telt!

S2N helpt je graag!

088 - 11 20 600

info AT s2n DOT nl

s2n.nl

Driemanssteeweg 174
3084 CB  Rotterdam 

Bezoek de website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw partner voor veiligheidstoezicht

Het bewaken van de veiligheid bij risicovolle werkzaamheden is een uitdagende taak. TSA Safety Services levert al meer dan 25 jaar veiligheidsfunctionarissen, die op een kwalitatief en hoogwaardige wijze zorgen voor de veiligheid. Dankzij een hoge mate van kennis, kwaliteit en flexibiliteit, voorzien zij in de wensen en behoeften van de klant.

Met innovatieve oplossingen zoals cameratoezicht en monitoringsystemen, realiseert TSA efficiënte en kostenbewust veiligheidstoezicht. Met monitoringsystemen zoals camera's, accespoints en gasdetectie kunnen besloten ruimtes bewaakt worden. Deze optie is daarnaast geschikt voor veiligheidstoezicht bij projecten en turnarounds.

TSA Safety Services levert: 

 • Veiligheidsfunctionarissen 
 • Shutdown management
 • Veiligheidsmiddelen en Safety Shop 
 • Rapportage en trendanalyses 
 • Cameratoezicht en monitoringsystemen

 

TSA Safety Services helpt je graag!

0113 - 33 10 10

info AT tsa-bva DOT nl

tsa-bv.nl

Albert Plesmanweg 4
4462 GC Goes

BEZOEK DE WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheidsgerelateerde opleidingen, cursussen, trainingen en advies

Veiligheid is een uniek vak. Apply Opleidingen en Advies staat in de vakgebieden veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit garant voor het juiste veiligheidsadvies. Zo biedt Apply niet alleen maar veiligheidskundige opleidingen, maar adviseert het werkgevers ook over veiligheidsvraagstukken en verzorgt het meerdere cursussen en trainingen op het gebied van (arbeids)veiligheid.

Met de juiste mentaliteit, kennis en een grote betrokkenheid zijn de medewerkers van Apply echte ambassadeurs. Persoonlijk, betrokken en kundig zijn de kernwaarden van Apply Opleidingen en Advies.

Apply adviseert werkgevers en verzorgt de volgende opleidingen: 

 • Operationele Veiligheidskunde (OVK)
 • Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
 • Hogere Veiligheidskunde (HVK)
 • Middelbare Milieukunde (MMK)
 • Diverse veiligheid (maatwerk) trainingen 

Apply Opleidingen en Advies helpt je graag!

0113 – 40 55 88

info AT applygroep DOT nl

applygroep.nl

Albert Plesmanweg 4

4462 GC Goes

BEZOEK DE WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonkman Opleidingen maakt werken veilig!

Met de logistieke- en veiligheidsopleidingen en cursussen van Jonkman Opleidingen zijn medewerkers in staat om veiliger te werken. Jonkman Opleidingen is een volledig gecertificeerd opleidingscentrum, met een breed pakket aan opleidingen.

De cursussen worden verzorgd door gedreven instructeurs, met de juiste praktijkervaring. Daarnaast wordt iedere aangeboden cursus volgens de geldende normen samengesteld en met zorg gegeven. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd.

Jonkman Opleidingen ontzorgt de klant met maatwerk oplossingen. Dankzij een mobiel concept, kan Jonkman Opleidingen ook bij de klant op locatie cursussen en opleidingen verzorgen. Zo is Jonkman de eerste opleider in Nederland die de opleiding Hoogwerker SOG op locatie kan geven. Hiervoor beschikt Jonkman over een mobiele hoogwerker-examenlocatie. Met onze mobiele trainingsunits kunnen we ook andere opleidingen zoals BHV, Buitenwacht en Flensmonteur op locatie verzorgen.

 

Daarom kies je voor Jonkman Opleidingen:

 • Efficiënte planning
 • Ervaren en deskundig
 • Betrokken van begin tot eind
 • Flexibel

 

Jonkman Opleidingen helpt je graag!

0115 - 649 749

info AT jonkmanopleidingen DOT nl

jonkmanopleidingen.nl


Oudelandseweg 22

4536 HL Terneuzen

 

BEZOEK DE WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

Protecting people

 

Inprevo is brandveiligheidsspecialist en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Inprevo brengt veiligheidsrisico’s van organisaties in kaart en kijkt of deze voldoen aan wet- en regelgeving en geeft advies (bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch (BIO), verzorgt veiligheidstrainingen (BHV en EHBO) en levert en onderhoudt veiligheidsmiddelen.

Het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ is door Inprevo in het leven geroepen om klanten te helpen bij het bepalen van hun veiligheidsvisie en -beleid. Klanten in diverse marksegmenten zoals de zorg, semi-overheid, hotels, detailhandel en vastgoed worden door Inprevo bediend.

Jaarlijks trainen circa 35.000 cursisten op de realistische oefencentra in Amsterdam, Houten en Rotterdam en op locatie bij de klant. Hier worden verschillende veiligheidstrainingen gegeven, waaronder BHV en EHBO. Door de praktijkgerichte en realistische scenario’s, kunnen cursisten situaties inschatten en handelen volgens de juiste procedure.

De missie van Inprevo luidt: ‘Protecting People’.

 

Inprevo helpt je graag!

088 - 61 61 400

info AT inprevo DOT nl

inprevo.nl

Driemanssteeweg 174

3084 CB  Rotterdam

BEZOEK DE WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarborg voor optimale veiligheid

De beveiliging van bedrijven gaat verder dan het buiten houden van ongenodigde gasten. Met de beveiligingsdiensten van de Flakkeese Beveiligingsdienst wordt een optimale veiligheid en een continue bedrijfsvoering gewaarborgd. Dankzij voldoende capaciteit, kennis en specialisme worden calamiteiten op een adequate wijze bestreden.

 

De Flakkeese Beveiligingsdienst richt zich vooral op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties. Het is daarnaast ook een International Ship and Port Facility Security (ISPS) gecertificeerd bedrijf en gespecialiseerd in Havenbeveiliging. Als Ecabo erkend leerbedrijf kan de Flakkeese Beveiligingsdienst trainees op de juiste manier opleiden.

 

De Flakkeese Beveiligingsdienst levert:

-       Mobiele surveillance

-       Alarmopvolging

-       Objectbeveiliging

 

Flakkeese Beveiligingsdienst helpt je graag!

085 - 48 68 090

info AT flbeveiliging DOT nl

flbeveiliging.nl

Molendijk 138D
3244 AN  Nieuwe-Tonge

BEZOEK DE WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkeermanagementsystemen

VNP Services zorgt dat auto en bestuurder veilig en efficiënt kunnen parkeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in parkeermanagementsystemen en het onderhouden van speedgates, slagbomen, garagedeuren, parkeersystemen en toegangscontroles. Dankzij een 24/7 bereikbaarheid en ervaren servicemonteurs kan de klant bij VNP Services terecht voor gedegen advies.

VNP Services ontzorgt de klant door middel van advies, evaluaties, rapportages en aanvullende diensten, zoals onderhoud van veiligheidsmiddelen in parkeergarages. Hierbij worden de verwachtingen en mogelijkheden van de klant goed in kaart gebracht, zodat VNP een dienstverlening van hoge kwaliteit kan aanbieden.

VNP is distributeur van Duitse Parkeermanagementsytemen, maar werkt ook met andere systemen op basis van de wensen en behoeften van de klant.

VNP Services helpt je graag!

0180 - 892 525

info AT vnp-services DOT nl

vnp-services.nl

Driemanssteeweg 174
3084 CB   Rotterdam

BEZOEK DE WEBSITE