Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Sterk door diversiteit

Het waarborgen van de veiligheid is essentieel voor organisaties. Dankzij de gebundelde krachten van onze ondernemingen, realiseren wij een integrale veiligheidsaanpak.

Onze kracht

Met ruim 500 gepassioneerde medewerkers en verschillende ondernemingen, werkt The Safety Network dagelijks aan het veiliger maken van Nederland en de wereld. Elke onderneming heeft zijn eigen unieke krachten. Door deze krachten te bundelen, expertises te delen en door intensief samen te werken biedt The Safety Network een integrale veiligheidsaanpak.

We waarborgen de veiligheid in verschillende vakgebieden: onder andere brandveiligheid, arbozorg, veiligheidstoezicht en het leveren van brandweerpersoneel. 


 

Competenties  

Kwaliteit
The Safety Network bestaat uit 6 gecertificeerde bedrijven. De bedrijven zijn specialist in hun branche en leveren een hoge kwaliteit aan producten en diensten.

Kennis
The Safety Network vergroot het kennisniveau van de medewerkers en daarmee het totaal aanbod van de gegroepeerde bedrijven.

Betrouwbaarheid
De bedrijven van The Safety Network hanteren een eerlijke prijsstelling. Het zijn financieel gezonde bedrijven en kennen geen verborgen risico's voor hun klanten.

Innovatie
De specialisten van de verschillende bedrijven vormen een vooruitstrevend innovatieplatform.

 

 Bekijk hieronder onze animatievideo: