Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Initiatieven

Nederlandse Brandwonden Stichting

Als The Safety Network steunen we zowel in 2019 als in 2020 de Nederlandse Brandwonden Stichting. In de Nederlandse Brandwondenstichting hebben wij een partner gevonden die een vorm van veiligheid afdekt, wat wij niet kunnen. Waar wij als totaaldienstverlener alles doen op het gebied van veiligheidsadvies en -beleid, het voorkomen van incidenten en de bestrijding hiervan, ondersteunt de Nederlandse Brandwonden Stichting ook slachtoffers na een incident.

We steunen de stichting met een geldbedrag, om de Nederlandse Brandwonden Stichting financieel te steunen in de strijd tegen littekens. Daarnaast werd er op onze Veiligheidsdag een presentatie gegeven door de Brandwonden Stichting.

Samen staan we voor veiligheid.

Make-a-Wish

We hebben ons ook ingezet voor Make-a-Wish. We zijn wensvervuller geweest en we hebben ons ingezet om een wens van een ziek kind uit te laten komen. We hebben ons netwerk ingezet en een hele leuke dag voor hem georganiseerd. Na een dag brainstormen, bellen, plannen en samenwerken is de liefste wens voor Noud georganiseerd. Zijn wens is onder andere om in verschillende dure auto’s mee te rijden. Daarnaast hebben we € 6.101,85 opgehaald.

Net4kids

Daarnaast steunen we Net4kids. Net4kids helpt kinderen aan betere kansen, door bedrijven met effectieve kinderhulpprojecten te verbinden. Net4kids helpt kinderen aan een onderdak, bouwt aan communities en laat kinderen naar school gaan.

Roparun Team 112

S2N steunt Team 112 van de Roparun.

 

De Roparun is een bekende estafetteloop waarbij jaarlijks een groot geldbedrag wordt opgehaald. De missie van Roparun luidt: ‘’Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De donaties worden toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan dit motto.

Team 112, dat voornamelijk uit medewerkers vanuit de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond bestaat, doet al meer dan vijf jaar mee met de Roparun en heeft de afgelopen jaren mooie donaties mogen ophalen. Dankzij toegewijde sponsors, enthousiaste teamleden en leuke evenementen dragen we jaarlijks ons steentje bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.

De Roparun is een sportevenement dat het uiterste vergt van de deelnemers. Zo legt een gemiddelde deelnemer tijdens de estafette zo’n 65 kilometer af. Met een team bestaande uit onder andere lopers, fietsers, masseurs en een volledig omgebouwde touringcar wordt er alles gegeven om geld op te halen door van Parijs naar Rotterdam te lopen.

Sophia Kinderziekenhuis

 

Esmée Mijnders, dochter van een van onze partners, heeft een maand doorgebracht in het Sophia Kinderziekenhuis. Na een lang herstel gaat het gelukkig weer goed met haar.

Samen met haar sportmaatje Diederik en fysiotherapeute kwamen ze op het idee om een roeimarathon te organiseren voor het Sophia Kinderziekenhuis. Op 23 juli hebben zij 42.195 meter in estafettevorm op de roeimachine afgelegd. Een cheque zal overhandigd worden aan dokter de Jong, neurochirurg bij Erasmus/Sophia. Hij en zijn team ondersteunen haar altijd, zodat ze na een operatie weer richting huis kan.

Wij steunen graag patiënten die het niet altijd even makkelijk hebben. Daarom hebben we €2.500 gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis. Ook bijdragen? Klik hier.